Διανυκτέρευση 9-10/11/2013

2η Αγέλη Νέας Σμύρνης
                                              
                                                       21/10/2012

Το Σαββατοκύριακο στις 9 και 10 Νοεμβρίου 2013 έχουμε διανυκτέρευση στην Αγέλη μας!!!

Ώρα συγκέντρωσης :
Σάββατο(17:00)
Λήξη :
Κυριακή(17:00)


Εδώ θα βρείτε όλα τα εφόδια που θα πρέπει να έχει μαζί του κάθε παιδί!

Την Τετάρτη 6/11/2013 και ώρα 18:00-21:00, θα είμαστε στην Αγέλη για να περάσετε, όποτε μπορείτε,για την δήλωση, τα χρήματα και οτιδήποτε άλλο θέλετε!!

Σας περιμένουμε με πολλή χαρά!!!

Χριστίνα Κοντίνη (Mang)

3 σχόλια:

  1. Mang(Χριστίνα) : Εδώ μπορείτε να βρείτε υπόστρωμα, υπνόσακο, καραβάνα ή ότι άλλο θέλετε => Polo Center – Π. Φαλήρου Λεωφόρος Συνταγματάρχου Ζησιμοπούλου 62,Τηλ: 210 94 14 020
    Οι τιμές στους υπνόσακους είναι ανάλογα με τις θερμοκρασίες. Δεν χρειάζεται να είναι για πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Στις εκδρομές το φθινόπωρο-χειμώνα μένουμε σε κλειστό χώρο και άνοιξη-καλοκαίρι σε σκηνές. Απλά φροντίστε να είναι μεγάλο το μέγεθος για να μην χρειαστεί να ξανά αγοράσετε μετά από κάποια χρόνια. Στο ταμείο πείτε ότι είστε πρόσκοποι και θα έχετε κάποια έκπτωση(μόνο σε αυτό το κατάστημα polo). Ότι απορία έχετε καλέστε με.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χριστινα μου και στο καταστημα της Polo στη Πατησίων 52 κάνουν έκπτωση στους προσκοπους. Μαμά Δήμητρας Τσουτσουλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mang(Χριστίνα) : Ααα Τέλεια. Δεν το γνώριζα αυτό. Γιατί αυτός που έχει την Polo στο Φάληρο έχει την κόρη του στους προσκόπους και μας το είχε πει αυτή η κοπέλα.Οπότε μάλλον κατάλαβα λάθος. Τότε μπορεί σε όλα τα καταστήματα να κάνουν έκπτωση. Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή