Η στολή μας


Πλήρης Προσκοπική Στολή
πουκάμισο
σορτσάκι
ζώνη
κάλτσες
καπέλο
μαντήλι
κρίκος

Η προσκοπική στολή είναι ειδικά κατασκευασμένη έτσι ώστε να είναι ανθεκτική (να μην σκίζεται εύκολα όπως τα καθημερινά ρούχα) και άνετη για το παιδί (να μην του περιορίζει τις κινήσεις, οπότε να μπορεί να πάρει μέρος σε οποιαδήποτε δραστηριότητα).
Επίσης, ένα ακόμα χαραστηριστικό της στολής είναι ότι κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων, όπως είναι ο περίπατος στην πόλη, οι εκδρομές κ.τ.λ., χαρίζει στους Βαθμοφόρους συνεχή οπτική επαφή με τα παιδιά, μέσω της ομοιομορφίας και της διαφορετικότητας από τον υπόλοιπο κόσμο!
Τέλος, η προσκοπική στολή είναι μια μικρή παρουσίαση της διαδρομής του Λυκοπούλου στην Αγέλη. Μέσα από την παρουσία του, την προσπάθειά του και τις ερασιτεχνικές ασχολίες που επιλέγει κερδίζει αντιπροσωπευτικά σήματα. Όλα αυτά λοιπόν τα σήματα ράβονται πάνω στο πουκάμισο του Λυκοπούλου.

Που μπορείτε να τα προμηθευτείτε όλα αυτά;;;;;;

Στο Προσκοπικό Πρατήριο ! ! !
Πρατήριο του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων
Διεύθυνση : Πτολεμαίων 1, Αθήνα
Τηλ &. Fax : 2107236877
e-mail:scout-shop@sep.org.gr 

Στον Εκδρομέα ! ! ! 
Διεύθυνση : Μαυροκορδάτου 4, Αθήνα 
Τηλ: 2103815951


Κατανοούμε την δυσκολία των καιρών. Με την μέθοδο της <<ανακύκλωσης>> προσπαθούμε να βοηθήσουμε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη παρέχοντας τους μερικά τμήματα της στολής (εφόσον υπάρχουν και είναι στο σωστό νούμερο). Και τι εννοούμε λέγοντας <<ανακύκλωση>>;; Τα παιδιά είτε μεγαλώνοντας , είτε αλλάζοντας τμήμα (από την Αγέλη στην Ομάδα) χρειάζονται νέα ρούχα και έτσι τα παλιά, τους είναι άχρηστα. Οπότε δίνοντας τα σε έμας, μας παρέχεται η δυνατότητα να μειώσουμε στο γονιό ενός νέου Λυκοπούλου το κόστος αγοράς ολόκληρης της στολής.